WARMTE WAARDEERT MEN NOG MEER ALS HET ER NIET MEER IS

CENTRALE VERWARMING

Een cv-ketel zorgt voor warmte en warm water en is daarmee de bron van een behaaglijk huis. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel of het onderhouden van uw bestaande installatie; bij R. Gloudemans Technische Installaties bent u op het juiste adres voor een deskundig advies tot de aanleg van de complete verwarmingsinstallatie voor uw woning of kantoor.
Maar ook vloerverwarming, radiatoren en mechanische ventilatie kunnen de beste oplossing zijn voor uw huis of kantoor. In een vrijblijvend gesprek lichten we alle voor- en nadelen toe. 

Watergevulde CV-ketel systemen
Een cv-ketel zorgt voor warmte en warm water en is daarmee de bron van een behaaglijk huis. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel of het onderhouden van uw bestaande installatie; bij R. Gloudemans Technische Installaties bent u op het juiste adres voor een deskundig advies tot de aanleg van de complete verwarmingsinstallatie voor uw woning of kantoor.

Vervangen van uw bestaande cv-ketel
Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat u een goed werkende cv-installatie in uw huis of op kantoor heeft. Daarom adviseert R. Gloudemans u graag bij het kiezen van een nieuwe cv-ketel die helemaal aansluit op uw wensen. Afhankelijk van uw situatie kan een cv-ketel met losse boiler, combiketel of energiezuinige zonneboiler de beste oplossing zijn. Daarnaast geven we vanzelfsprekend ook aan welke thermostaat het beste bij uw situatie past.

Onderhoud van uw cv-ketel.
Voor het onderhoud van uw cv-toestel kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Met dit abonnement bent u verzekerd van een snelle en vakkundige service in geval van storing. Een goed onderhouden installatie gaat langer mee én is zuiniger in gasverbruik. Daarom bent u bij R. Gloudemans op het juiste adres voor periodiek onderhoud aan de installatie. Wij plaatsen en onderhouden CV ketels van Nefit waar wij als dealer veel vertrouwen in hebben.

Vloerverwarming.
Of u de vloerverwarming nu als hoofd- of bijverwarming wilt toepassen; wij kunnen u in beide gevallen bijstaan met vakkundig advies. Bij de toepassing als bijverwarming worden naast de vloerverwarming ook radiatoren geplaatst. Wilt u geen radiatoren plaatsen dan kan de vloerverwarming als hoofdverwarming worden gerealiseerd. Afhankelijk van onder andere isolatiewaarde van de woning en uw persoonlijke wensen realiseren we de beste oplossing voor u.

CV watergevulde vloerverwarming
De vloerverwarming wordt met behulp van een speciale regeleenheid op een cv-ketel aangesloten. De regeleenheid pompt cv-water door een leiding die in de vloer is gemonteerd. Het cv-water verwarmt de vloer die op zijn beurt de ruimte verwarmt.
De warmtespreiding van vloerverwarming is beter dan bij radiatoren wat comfortverhogend is. Door de relatief lage cv-temperatuur is vloerverwarming zuiniger dan het verwarmen met radiatoren.

Elektrische vloerverwarming
Elektrische vloerverwarming bestaat uit dunne matten die warm worden als hier stroom op wordt gezet. Elektrische verwarming is gemakkelijker aan te leggen dan cv-verwarmde vloerverwarming. Voor de verwarmingsmatjes hoeven bijvoorbeeld geen sleuven in de ondervloer te worden gefreesd.

Meestal wordt elektrische verwarming toegepast in kleine ruimtes die u door de verwarmde elementen extra comfort geven. Het oppervlak van een badkamervloer is daar geschikt voor. Het oppervlak van een woonkamer is hier vaak te groot voor.

Elektrische vloerverwarming is in het gebruik iets duurder dan CV-gevoede vloerverwarming. Doordat de vloerverwarming in het gebruik beter te regelen is en de installatiekosten lager liggen is het verschil in kosten niet al te groot.

Radiatoren
Wij leveren en plaatsen verschillende soorten radiatoren; of het nu gaat om een standaard paneelradiator in de woonkamer of een luxe designradiator in de badkamer. Natuurlijk geven wij u een vakkundig advies over welke radiatoren u het beste kunt toepassen om het meeste comfort uit uw cv-installatie te halen.

Paneelradiatoren
We kunnen verschillende paneelradiatoren leveren. Van de traditionele ‘geribbelde’ radiator tot een moderne geheel vlakke radiator.

Designradiatoren
Bent u op zoek naar een opvallende radiator die perfect in uw badkamer past én ook nog eens uw handdoeken verwarmt? Binnen ons assortiment vindt u altijd een designradiator die perfect bij uw badkamer past.

Klassieke radiatoren
Bent u op zoek naar een nostalgische radiator die exact aansluit bij uw klassieke interieur? Wij kunnen een radiator plaatsen die helemaal is afgestemd op uw sfeervolle woning.

Toiletradiatoren
Er is steeds meer vraag naar comfort. Zo ook in het kleinste kamertje van het huis. De keuze is reuze, van een traditionele radiator tot design.
We leveren onder andere radiatoren van Themrad.

Mechanische ventilatie
Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden mechanische ventilatie-installaties. Hierbij kunt u denken aan afzuigboxen maar ook aan warmteterugwininstallaties (WTW)

Een WTW unit verlaagt het energieverbruik van uw woning. Verse lucht die van buiten wordt aangezogen wordt opgewarmd door de lucht die de installatie uit de woning afzuigt. Daarbij is de juiste inpassing van een WTW unit erg belangrijk.

Daarnaast filtert een WTW unit de aangezogen buitenlucht. Om te voorkomen dat het systeem vervuild raakt is het onderhoud en de inspectie van de WTWinstallatie erg belangrijk.

Hanson centrale stofzuigsystemen zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Nederland. Een Hanson centraal stofzuigsysteem zorgt ervoor dat stofzuigen sneller, schoner en comfortabeler gaat.

Op onze site vindt u alle informatie over centraal stofzuigen zoals de werking en de voordelen. Ons aanbod centrale stofzuigsystemen is het grootste van Nederland van zowel stofzakken als cyclonische systemen. Neemt u even de tijd en kijk op uw gemak rond op onze website.
Zowel voor stofzakken systemen als voor cyclonische systemen klikt u eenvoudig op de afbeelding van het door u gewenste soort stofzuigsysteem.

Voordelen
• Sneller en schoner
• Comfort
• Fluisterstil
• Milieuvriendelijk
• Duurzaam
• Gezondheid

Wil je meer van ons zien?

PROJECTEN

R.Gloudemans Technische • Installaties Zoggelsestraat 75 – 5384 VD Heesch • Mobiel: 06 46 38 38 86info@rgloudemans.nl