ZELFSTANDIG ONTWERP, REALISATIE EN BEHEER

LOODGIETERSWERKEN

Met loodgieterswerk bedoelen we het totaalwerk. Het loodgieterswerk zijn de minder zichtbare aspecten binnenin uw huis. Van een goed verwarmd huis, tot een verkoelende airco en van een kraan die niet drupt tot een HR-installatie. Uitermate belangrijk voor uw woongenot.

  • verwarmingssystemen;
  • gas- en waterleidingen;
  • zinken en koperen goten;
  • sanitair.

    Heeft u een andere wens op dit gebied of wilt u meer informatie of een prijsopgaaf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sanitair

Aan het werk naar een correcte oplevering van uw droombadkamer.

Het aanleggen van waterleidingen is een nauwkeurig werkje. Waarom dit zelf doen als je het ook aan een professional over kunt laten; R. Gloudemans Technische Installaties is zo’n partner!

Waterontharding, de vermindering van de concentratie van calcium- en magnesium ionen in hard water, kunt u met een gerust hart aan R. Gloudemans Technische Installaties overlaten.

Gasinstallaties zoals een geiser, verwarmingsketel en gasfornuis geven veel comfort in huis. Voor een eerlijk en gedegen advies is R. Gloudemans Technische Installaties uw partner.

Wij leggen de installatie aan met alleen de beste materialen. Op deze wijze garanderen wij een lange levensduur en juiste werking van het systeem. De aanleg van een rioleringsinstallatie behoeft kennis en kunde die R. Gloudemans Technische Installaties in huis heeft.

Ook voor het vervangen of repareren van dakgoten bent u bij R. Gloudemans Technische aan het juiste adres. Wij plaatsen diverse soorten dakgoten; er is eigenlijk geen dakgoot die wij niet kunnen vervangen!  Ook koperen dakgoten, vergaarbakken en regenpijpen behoren tot de mogelijkheden.

Wil je meer van ons zien?

PROJECTEN

R.Gloudemans Technische • Installaties Zoggelsestraat 75 – 5384 VD Heesch • Mobiel: 06 46 38 38 86info@rgloudemans.nl