DOMOTICA WINT TERREIN…..

ELEKTROTECHNIEK

U kunt bij R. Gloudemans Technische Installaties terecht voor de meest voorkomende elektrotechnische werkzaamheden. Een elektrotechnische installatie is meer dan leidingen aanleggen en stopcontacten aanbrengen. Veiligheid gaat boven alles en betrouwbaarheid is een goede tweede. Wij werken zowel bij nieuwbouw als bij verbouw van een woning of een bedrijfspand conform de NEN-1010 veiligheidsbepalingen. 

Domotica

Kwaliteit is gewaarborgd. We installeren elektrotechnische installaties en
alle apparatuur voor particulieren én aannemers. De eerste stap is samen
wensen en mogelijkheden op een rijtje zetten.

Domotica is er in alle maten en ieder budget. Van een systeem in het topsegment tot een alarmsysteem. Waar gaan we het over hebben bij de aanschaf van een systeem? Over de kwaliteit van het systeem, bedraad- of draadloos netwerk, moment van inbouwen en het aantal functies waarvan u verwacht dat ondersteund wordt.
Een huisautomatiseringssysteem levert niet alleen comfort op, maar ook veiligheid én je kunt er geld mee besparen zoals lagere energiekosten van wasmachine en vaatwasser, beter gebruik maken van het nachttarief, een slimme thermostaat en korting op verzekeringspremie.

Ledverlichting of gewone verlichting, ingewikkelde samenstellingen in de installaties of een simpele huisverlichting; het kan allemaal.

Een schakelplan is een kwestie van voorbereiding.

Wil je meer van ons zien?

PROJECTEN

R.Gloudemans Technische • Installaties Zoggelsestraat 75 – 5384 VD Heesch • Mobiel: 06 46 38 38 86info@rgloudemans.nl